måndag 10 mars 2008

Hycklare är vi allihopa...

... allihopa, allihopa. Hycklare är vi allihopa, allihopa, allihopa. Jag med, och du med? (melodi: Morsgrisar är vi allihopa)

Okej, jag måste erkänna något. Trots mina hätska utfall mot bokrean har jag naturligtvis fångats i fällan i år igen. Till mitt försvar kan jag bara säga att jag med stor säkerhet kommer att läsa böckerna den här gången! Under reans gång (ja, jag har köpt böcker vid mer än ett tillfälle) har jag köpt följande:

Marathon - Tom Holland. En populärhistorisk bok om Aten, Sparta och det Persiska imperiet. Har läst Tom Hollands Rubicon och hoppas att den här är lika underhållande. En perfekt sommarbok.

Biljetten som exploderade - William S Burroughs. Köpte del 1 på rean för två år sedan, köpte del 3 förra rean. Hade inte mycket val än att köpa del 2 den här gången. Fråga mig inte varför jag köpte del 1...

Gamla möbler får nytt liv : reparationer och ytbehandlingar -  Anne Cathrine Hagen Att gå på loppis är lite av en hobby, och jag tycker om att måla och fixa med mina fynd. Förhoppningvis kan den här boken hjälpa mig att göra mina loppisfynd ännu finare.

Är det fler som har något att erkänna?

4 kommentarer:

Rebecca sa...

Halleda. Ja jag håller helt med om vad du tidigare skrivit om bokrean. Jobbar själv i en bokhandel och med min personalrabatt på det redan ganska billiga bokreapriset åker jag dit varenda år, även om jag alltid försöker undvika att handla.
Jag har i år köpt 501 must read books (jäkligt knepigt urval)och Too fast for love (Martin Kellerman o Jonas Indie på roadtrip). Tyvärr hann kundjävlarna köpa boken Smulpajer innan jag väl bestämde mig för att den kunde jag inte vara utan, så det blev bara två böcker i år.

Olivia sa...

Ja, jag erkänner:

Myternas historia
Biggest book of soups & stews
Atkinsdieten - kokboken
Flora - trädgårdsväxternas kulturhistoria

Arina sa...

Skäms på er! Men ja, jag har ockspå syndat. Glasshouse av Charles Stross. Jag kunde inte låta bli när jag fick den inbunden för sextio kronor. Är inte pocketfantast som synes.

Spectatia sa...

Nix. Inget att erkänna. ;-)