tisdag 6 april 2010

Twittrar sist som slutar twittra först?

Jag bestämde mig för några månader sedan för att skapa ett twitterkonto för att dela med mig av sådant som jag tycker är intresserant, men som inte är tillräckligt för ett vanligt inlägg. Som anteckningar i marginalen på en bok. En briljant idé, i teorin. I praktiken har det inte blivit mycket antecknat. Av mina fem senaste anteckningar, som visas i spalten till höger här på bloggen, är den äldsta 69 dagar gammal. Det är mer än två månader sedan. Själva anteckningarna är dessutom rätt värdelösa, om jag får säga mitt.

Är det någon som läser mina små twitter-anteckningar?

Låt mig i så fall få veta det i kommentar nedan. Annars kommer jag att lägga ner mitt twitterkonto. Alternativt göra om det till en form av läsdagbok, där jag antecknar hur mycket jag läst under dagen. Nackdelen är att det skulle avslöja hur lite jag egentligen läser. För lite för att kunna driva en litteraturblogg på ett vettigt sätt, det är en sak som är säker.

3 kommentarer:

Illusionernas blogg sa...

Jag läser dina twitteranteckningar, men gillar egentligen inte twitter så mycket, ofta känns det så konstlat (inte specifikt din alltså). Så om det är bara jag som läser dem, så kan du sluta twittra om du vill... :)

Rebecca sa...

Jag tycker att du ska sluta twittra o börja läsa och rescensera igen!

Mårten sa...

Rebecca, om det ändå vore så enkelt :)