fredag 23 maj 2008

Sommarläsningen går i orange

Jag hämtade ut ett bokpaket idag och jag brukar inte lägga upp bilder på sådant, men jag får lov att göra ett undantag. Tänk att jag lyckades beställa sex böcker som alla går i en orange-gul färgskala! Jag säger alla eftersom Nattsvärmare faktiskt har orange text.


I vilket fall, sommaren är räddad!

Uppdatering: A kritiserade mig och tyckte att det var ett ytligt inlägg, och att det blivit för många sådana på sista tiden med all omslagsdebatt. Själv resonerar jag som så att jag ändå kommer att skriva om böckerna när jag läser dem. Men vad säger ni, för mycket yta på sista tiden?

6 kommentarer:

Olivia sa...

Det var ett intressant bokpaket!

Ska bli kul att se vad du tyckte om Then we came to the end. Jag lånade den för ett tag sedan, men hann inte läsa den innan jag var tvungen att lämna tillbaka den.

Den ryske debutantens handbok köpte jag på förra årets bokrea, men den ligge oläst än så länge.

tigern sa...

Jag tycker inte att det är något fel på omslagsdebatten! Och inget fel på detta inlägg, bara det blandas med lite djupare inlägg så är jag kvar och läser i alla fall :)

Anonym sa...

Äsch! Yta och omslag ska väl också få sitt utrymme?! Bra att du tar tillvara deras intressen.

Mårten sa...

Olivia: ja, det blev ett bra paket den hær gången. Ær nøjd :) Sista tentan før terminen kan inte komma fort nog!

Tigern, du ær en trogen læsare!

Loveina: Jag gillar verkligen din blogg. Har inte sett den tidigare. Har faktiskt ingen større koll på andra bokbloggar, på gott och ont. Lægger till den i lænkarna sen!

Ni får ursækta ø och æ, sitter vid ett danskt tangetbord!

Zinfandella sa...

Nej, jag håller inte alls med. Jag tycker verkligen om dina omslagsinlägg, de är både intressanta och annorlunda mot alla andra bokrelaterade inlägg. Dessutom har du ju alldeles rätt också i att många svenska böcker har betydligt sämre omslag än sina engelska föregångare. Och ändå är det ju så viktigt: omslaget till Mister Pip är ett av de finaste jag sett och jag bara blev tvungen att köpa den!

Mårten sa...

Zinfandella> Hoppas du gillar boken också och inte bara omslaget :) Får se om jag får tid att läsa den.