fredag 12 februari 2010

Tappat något?

Ja, läslusten.

Har haft trögt att komma igång med läsandet efter tjuvarnas stad. Började på den överhyllade ”Främmande jord”, men la ner direkt. Därefter har jag tvingat mig igenom dryga 20 sidor av ”Kärlek i kolerans tid.” Tror inte det är böckerna det är fel på, just nu går det bara inte.

Ser att bokrean är på gång. Ska vi dra igång ”Lägg ner bokrean”-kampanjen i år bokbloggare?

13 kommentarer:

Rebecca sa...

Läs Barn 44! Den tyckte jag var sjukt bra och jag läser knappt några deckare alls. Tom Rob Smith är helt ung, född 1979 och kommer nu i vår ut med en uppföljare. Impressive!

Arina sa...

Ja! Dags för årets anti-bokreainlägg. Jag kommer hålla med som vanligt och sedan lite i smyg köpa något från sf-bokhandelns rea. Som vanligt.

Men traditioner är viktiga.

Creutz sa...

Njä, låt dem prångla ut sina billighetsvolymer av fjolårets bestsellers... Kanske man i floden kan hitta nån obskyr titel eller poesisamling för en bråkdel av kostnaden den annars gått på...

Och så kan vulgärfolket gå och shoppa och verkar kulturella; det är väl fint för dem, det.

Unknown sa...

Jeg anbefaler alltid en ung Hamsun (Sult og Mysterier) for boktrette bloggere. Eller Parfymen av Patrick Süskind (som gjorde underverk for meg dengang jeg var litterært matlei)!
Fin blogg du har, forresten.

Mårten sa...

Rebecca> ska kolla upp den med en gång.

Geir> Har aldrig läst Hamsun, tror jag får ta och göra det! Du är min första som kommenterar på min blogg på ett annat språk än svenska, roligt. Och tack :)

Anonym sa...

eftersom du inte verkat ha recenserat nån bok av en författare vars efternamn börjar med "R", så jag kan föreslå "the god of small things" av Arundathi Roy.

hälsningar Eddi.

Mårten sa...

Eddi> haha, DET är ju faktiskt en plan!

Lilla O sa...

Det verkar vara rätt trögt runt om i bokbloggsvärlden just nu med mycket borttappad läslust. Jag håller på att bota min tröga läsning med Lena Sundströms Världens lyckligaste folk, men den finns inte i pocket ännu.

Mårten sa...

O> den har jag velat läsa, men leopard ville inte skicka ett rec.ex, och då fick det vara.

raybam sa...

read this article replica louis vuitton bags hop over to this site good quality replica bags visit homepage dolabuy Balenciaga

teighez sa...

i loved this the original source my blog see this here weblink official source

mckesate sa...

q0a28c1v45 d7q48r0z71 r7x67y7j60 v9h28y2q23 t0j75g0u72 z0g07n6o57

Unknown sa...

m9e30s6y11 h9o13g8q21 f0w67x5u92 a5a16r2o62 i3n32e2u98 q4j44f4g69