tisdag 6 oktober 2009

Så var det vår tur…

Magasinet ViLÄSER har i ett par månader utsett månadens bokblogg, och den här gången fick pocketpocketpocket detta ”hedersomnämnande” med följande motivering:

“Det här är en matig blogg där Ola och Mårten skriver initierat och intressant om läsvärda pocketböcker. Omväxlande och inspirerande!”

Jaha. Att det för eller senare skulle bli vår tur var ju rätt väntat. Tidigare utsedda bloggar håller, enligt min mening, rätt skiftande kvalité, så någon vidare kvalitetsstämpel är det väl inte – egentigen.

Själva formuleringen är dock kort och koncist, precis vad jag behöver för att hotta upp beskrivningen på bloggtoppen etc. OM inte du kan komma på en bättre vill säga?

8 kommentarer:

Paperback Lover sa...

Det är roligt att märka hur olika bloggarna reagerar och ser på den här utnämningen :-)

Mårten sa...

Ja, men jag gillar ju att vara lite avig :)

Kajsa sa...

Grattis hörru! När min blogg blev utsedd för några månader sedan lät inledningen till den ursprungliga nomineringen "På jakt efter en manlig bloggare hittar vi We Tell Ourselves..." Den nomineringen slår du inte.

Paperback Lover sa...

Kajsa: Fniss fniss!

Illusionernas blogg sa...

Grattis! Gillar verkligen er blogg!

Jag gillar också att det är två stavfel i ett inlägg som dissar andra bloggars kvalitet ;)

a-lo sa...

Men där fick du ju din uppskattning till slut! Nu är du väl lite glad i alla fall?

Mårten sa...

Kajsa> Nej, den var rätt härlig.

Illusionerna> Stavfel och bloggar hör ihop! :D Men jag borde verkligen sluta skriva inläggen direkt här på blogger, det hade nog fixat det problemet i alla fall. Er/Din blogg ska jag definitivt kolla upp så snart jag är klar här!

Ola sa...

korrektur "Ola och Mårten" läs "Mårten och sporadiskt även Ola"