söndag 13 juni 2010

Om Stephen King tycker det är bra så måste det vara det, eller?

Hoppas ni hängde på sarkasmen där. I vilket fall, jag blev väldigt glad när jag i fredags öppnade mitt paket och insåg att Forum, efter lååång betänketid, beslutat sig för att skicka Valda verk av TS Spivet. Det är en bok som sticker ut, mest för att den är så vackert illustrerad. Det ska bli roligt att se om illustrationerna tillför någonting, eller om det tar fokus från texten.Den verkar ju rätt underhållande i alla fall. Läs texten under bilden med glasögonen. På tal om "magiska dubbelfinter", Ghana spelar trevlig fotboll.

6 kommentarer:

Rebecca sa...

Nej det måste det inte. Jag har läst den. Tyckte den var lite väl lång och de här små sidotexterna/bilderna gav inte supermkt tyckte jag. Sådär helt enkelt.

Mårten sa...

Typo. Vi får väl se om jag tycker samma.

magnusax sa...

Jag fick också den här boken från förlaget häromdagen. Jag tänker samma sak kring alla bilder, kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar det eller inte.

Mårten sa...

Då var det säkert ett större utskick. Inte lika roligt längre :)

Louise sa...

Jag har hört att översättningen ska vara dålig? Läste den på engelska och älskade den.

Mårten sa...

Louise> jag har också läst det. "Problemet" när man får böcker så här är ju att man tänker "varför köpa på originalspråk när jag redan har ett ex här?" Och så blir det att man läser den översatta, allt för ofta.